18

Post ini tiada makna...JANGAN BACA.

Harap2 xda org yg baca post ni.

Post ni tiada makna. xda apa2 yg menarik nk disebut kt sini.

Cuma nak bagitau yg waktu entri ni ditaip, jam komputer menunjukkan 12:09 AM.

Mungkin waktu ni blogger lain dah tidur.

Aku harap, besok diorg xkan baca post ni sebab post ni xda makna.

18 comments:

paan said...

hahaha.aku dah baca..memang tak bermakna lansung...tapi aku baca gak...

lea said...

alahai...
dh bace pun...
lalala

joegrimjow said...

xtido lagi

merahitujambu said...

singgah sebentar..
xde idea ke??huhu

Monkey D Luffy said...

apa yg ko buat lewat2 begini hah?

kalau ada bini kan best ;p

Perisik SR said...

alamak, diorg baca la post ni..sah mmg degil. kt tajuk dh ckp jgn baca.hehe...

lg skali aku ucapkan, kahwen la cpt mr kapten monkey. :D

pink_butterfly said...

haih, kpten!

tlg jgn bwak virus2 gatal itu ke blog ni plak ya...

hahaha....


yn nda bca entri ni syah...nmpak ja title tu trus yn bukak komen box ni... sgt patuh arahan kn? ok, sila bg award skg.

Perisik SR said...

xpa yan..kapten tu mmg dh dewasa. so dia ptt share ilmu sikit sini. hehe

yan, ada design something utk yan. dh siap dah...tp plan nk bg utk 2 org yg len lg. diorg pny xsiap lg...

paan said...

ini bukan micro blogging ye nak hantar mesej pendek.hahaha

tapi kalo hantar kat twitter tak ramai owg baca...tu yang tak bez..

Yankum3~ said...

dah 2 watpe post klu xnk org bace??
ngade2 dy ni tau..
hehe

pink_butterfly said...

ala...kasi display ja la ba awl2 yg suda siap tu...

mau tgu apa lg...


nda baik bwat org ttgu2 syah...

haha

Perisik SR said...

paan, twitter aku xpnah try...lg pn kn, sdp ke mknn tu?

ala..cik yankum pn dh bace ke?

ok yan, next post akan dipublishkan.

Yankum3~ said...

twitter 2 bukan mknn smata2 laaa..
huhuhu

ha'ah..mesti laaa dh bace..
ahakz!!

Perisik SR said...

oo bkn makanan...kalo cmtu msti minuman kn? tak pun berger! sure! haha

Yankum3~ said...

bukan jgk laaa..
twitter 2 tempat blogging jgk laa...
isk3

undrgnd said...

ola..
alahai...
bru kul 12..
awl ag kot..
rmi ag blogger yg msih blogwaking time 2 kot.
haha

Perisik SR said...

a ah kn..tp ada gk yg tdo awl tu...
pkol 11 lg dh landing dh.contoh? tuuu...heee

~JuNnIE~ said...

lumrah manusia...ape yg d'tegah tu lew yg selalu d'buat...ihihihi..c'firm sume dah baca...;p