15

Award KHAS untuk rama-rama

Kepada follower blog ni yg rasa2nya ada guna konsep rama-rama untuk blog diorg, nampak je update ni kt update blog list korang tu silalah klik dan datang sini. Sebab award ni mungkin untuk anda.

Kalau aku tak silap, ada 3 orang follower aku yg comel2 semuanya yg mggunakan konsep, url, mahupun tajuk blog yg berkaitan dengan butterfly @ rama2. Bukan sri rama tp rama2 ok. Disebabkan kesportingan dan kekiutan diorg ni, apalah kiranya aku anugerahkan 1 award berprestij kepada mereka ini. Anugerah ini akan membawa gelaran 'cik adik manis'. Gelaran itu boleh la disingkatkan menjadi C.A.M ala2 Datuk Seri disingkatkan menjadi D.S. Contohnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim disingkatkan jadi DSAI. Jadi pandai2 la cik adik manis sekalian ya nk singkatkan dan jadikan nama cik adik lbh manis.

Kenapa 3 orang shj yg menerima award?
- Kerana kebetulan mereka menggunakan konsep yg sama iaitu rama2.

Kenapa kedekut sangat? Bagilah banyak sikit.
- Award ni didesign khas. Nanti2 la untuk orang lain. Letih ooo.

Apa yg bestnya dpt award ni?
- Tak best ke dpt award yg ada pict dan url blog korang? Lawa lak tu. Haha.

Apa nak wat dgn award ni?
- Kalau tu pun nak tanya aku, payah la. Pegi jual kat bukit bintang malam minggu ni.
- Dipersilakan edit award tu jika anda rasa nak edit. Tp copyright ttp blog ni punya. Hehe.
- Boleh letakkan di blog anda selama2nya ataupun jadikan warisan dan pusaka.

Mana awardnya?
- Sabar la sikit. Kat bawah post ni la. Xpandai sabar...ish3.

Mana? Tak nampak pun awardnya?
- Mmg sah gelojoh. Orang kata kata bwh entri ni la cik adikkkk.

Berapa ringgit dan apa nombor akaun untuk pembayaran?
- Hahahaaa ni la soalan yg plg relevan dari semua kt atas sana. Boleh bayar guna topup je. Taip Share RM10 dan send ke nombor maxis sy. Ataupun beli topup celcom dan letakkan di ruangan komen ni. Hua3. Ayat di atas telah dipotong kerana perasaan ikhlas tiba2 timbul di benak sanubari.

Penerima2nya adalah.......(bunyi drum)

1. Cik rama-rama : http://duniamu-duniaku.blogspot.com/


Sengaja saya letakkan ruang kosong sedikit di bahagian atas. Kot2 cik yan nak edit pict ni lepas ni. Dengan ini cik Yan dianugerahkan gelaran C.A.M Puteri rama2.




2. Cik LeaButterfly : http://leabutterflypink.blogspot.com/

Ni ala2 logo utk cik lea. bley guna kt blog. =)



Amacam, lawa tak cik Lea? Eh silap. C.A.M Lea. hehe. Dengan ini, Cik lea dianugerahkannnnn...




3. Cik JunNie : http://ju3li3.blogspot.com/

Disebabkan kekurangan maklumat dan photo, maka terdapat sedikit kekurangan ketika menyiapkan award ini. Namun begitu, award ini masih mempunyai nilai yg sama dengan award2 di atas. Tahniah kepadaaaaa....cik JunNieeeee



Tahniah diucapkan kepada para pemenang. Harap2 anda simpan la award ni baik2 ya. Boleh jg kalau anda nak riyak dan show off di blog masing2. Hehe. Sampai ketemu lagi. Makasih ya! =)

p/s: Entri ini di'publish' pada 13.04.2009

15 comments:

pink_butterfly said...

waahh, cantekkk!!!

syah tq....

mlm nti yn display award ni d taman aaa....

tapi...err...dr mana amik pixie tu??? ada ka yn letak dlm blog sblm ni? mcm x ja...

Perisik SR said...

sama2..

sbb tu la dia berprestij. hehehe(dgn riyak)

pict tu...pnah muncul di blog yan

Yankum3~ said...

rama2 saja kah??
ayam xde kah??
huhu T_T

Perisik SR said...

ooo nampaknya ada cik ayam jg di sini...=) mungkin bkn skrg, tp pada masa dpn siapa tahu? ;)

oh ya, tlg krgkan sikit hormon estrogen ayam tu ek..bahaya untuk kaum2 kitorg ni. hihi

Yankum3~ said...

cewwah2..
yelah 2..
huhu

ti lah kurang kan..
kne tnye supplier..
ahakz!!

pink_butterfly said...

hahaha....


tu la, jgn slalu mkn ayam syah!

Perisik SR said...

a ah..lebihkan sikit hormon testostron.ho ho ho!

mkn ikan ja la lps ni. beger ikan. hehe

Yankum3~ said...

tp ayam lg SEDAP b'banding ikan kan??
xleh!! xleh!!
kne mkn ayam jgk!!
huhu

lea said...

cumelnya award ni....*sambil lompat2 kegirangan*
hik3..
thanks ye incek perisik..
daku sgt menghargainya...
hehehe

pink_butterfly said...

wei jgn wei!


jgn tmbhkn hormon 2..!


haha..

waah, beger ikan? ibu suka tu...tp yn nda suka...syah suka?

Yankum3~ said...

berger ikan lg xsdap..
hanyir!! T_T

Perisik SR said...

xpa2, sblh ikan sblh ayam...bole mkn sama2.hehe

cik lea, penghargaanmu amat menyentuh kalbu ku. =)

taw..yan lbh suka makan coklat kan?

lea said...

amat menyentuh kalbu?
gile jiwang ayat...hihi
abg perisik..
lea dh masukkan nama abg dlm list penerima tag tue..
so..silalah jawab yer..
hik3

Perisik SR said...

amat mnyentuh kalbu?
aku trtanya2...kt mana ayat tu muncul ya..xingt n xjumpa. hehe

tag? ahhhh...

~JuNnIE~ said...

salam..mekasih en.perisik..walaupun simple but nice...;p...dah 2x dpt award dr en.perisik..nanti julie letak kat blog erk???cam kat matrix study dulu lew...ngeeee3x...pape pun..mekasih daun keladi...ade lg jgn lupe bg...;p