11

Anas Tahir - adik Faizal Tahir

Jom usha adik Faizal Tahir si Anas Tahir n mmber dia Akbar. Best gk diorg ni.

"Allah Knows"-(Zain Bikha) by Anas Tahir


cover "Belaian Jiwa" Innuendo-Anas Tahir


Tapi Bukan Aku Koq by Anas feat Akbar


Sempurna Koq by Anas feat. Akbar


Bnyk lg vids len. Gi la tgok kalo minat.

11 comments:

milimilo said...

woah..muke dy pn mcm faizal..bole lyn nih..msti superb jah ;))

Perisik SR said...

a ah, sora pn sdp kn. hehe

piKOk said...

ader iras Faizalla..heh3
Dye artis gak ka?

Perisik SR said...

bkn..stdnt lg tu

pink_butterfly said...

dat guy yg d blakg tu ensem lah!


suka tgk boys yg pndai men gitar ni...

tHEoNeANDoNLy said...

sedap gak suara dorg...

Perisik SR said...

a ah, kalo wat team blk msia nnt bole gk diorg ni. kt dpn tu ok gk, c anas tu. tp kuat main cket.hehe

asis said...

mke mereka tersangat lah sme..

Shitsurei shimashita said...

sejibik mcm muka ang dia tp kat belakang tu lg slamber.

lea said...

ala..kat sini xbleh la bukak la video2 ni...nak tgk!!!
ensem x? single lagi x?
eheeee~~~

Perisik SR said...

Info baru tau: Rupanya Anas Tahir tu ex member group FarEast dan Akbar kt belakang tu ex group Brothers..no wonder ;p