7

Kreatif nyer korang, pakcik!

Thanks to cik yana yg forwardkan emel ni. Memandangkan emel ni mmg best, jari aku bergerak dgn sendirinya untuk 'copy' dan 'paste' kat sini photo2 ni. Hal yg sebenarnya, aku takda idea nak buat entri baru. Lawa btol gambar2 ni. Sapa2 yg ada emel yg best2(seram, lawak atau apa2 shj...forward kt hamba k...syahir2104 di pakcik yahoo dot com)

OK jom usha:



Sbnrnya ada bnyk pict..tp xtau la error apa yg muncul tu sampai 1 pict ni je aku dpt uploadkan. Suri la yer para suri rumah....

Fuhhh...setel 1 entri baru(sambil lap dahi).

7 comments:

paan said...

sungguh sedih..satu gambar pun xkuar..

pink_butterfly said...

gmbar apa 2???

nda dpt bukak pn...

Perisik SR said...

suri2...pict xsudi kluar...hehehe

Shitsurei shimashita said...

loh....kenapa $%$^%*&(%%*)&_)#%
oh, saya tahu sapa yg leh translate tu..Sin Chan jer :)

asis said...

kreatip2..
tapi org xmarah ke conteng jalan?

piKOk said...

mmg kreatif!!huhu

Dia.Honey said...

sangat comel!