17

Tahniah Barcelona!

Menjelang perlawanan akhir champion league Barcelona vs Manchester United ni, suka aku dahulukan sekalung ucapan tahniah kepada team Barcelona dan para fan kelab Barca ini atas kemenangan yang bakal diraih.

Walaupun perlawanan belum lagi bermula, tapi keputusannya sudah kita ketahui bahawa Barca akan menang dengan bergaya. Muahahaha.

VS


Kepada fan ManU di sini, no heart feeling. Cuba lagi tahun depan. Dah bukan rezeki ManU dan anda, nak buat cmana? Hehehehehe.

Adakah Henry akan main pada final ni setelah lama duduk memanaskan kerusi tepi padang sebab injured? Haa itu yg kita sama-sama tak tau.

Adakah Messi akan score? Harap-harap la. Berapa bijik dia akan score kalau dia score? Haa itu pun kita sama-sama tak tau lagi.

Tapi adakah Barcelona akan menang? Haaa ini kita tau. Mestilah menang bergaya.

Eto pun mungkin akan score ini malam. Nampaknya, kena pegi kedai mamak lebih awal supaya dapat cop tempat duduk. Kompem penuh.

Kat umah ada astro, tapi biasalah..nak juga feel kemenangan barca ni dikongsi bersama-sama penonton lain.

Kepada para fan ManU, banyak2 bersabar yer...percayalah, semua ini sudah takdirrrr(guna stail hj bakhil bin kedekut cakap). Tapi kalo Barca yg kalah, aku nak delete la entri ni. Muahaha!

17 comments:

Yankum3~ said...

fan Barca nie...

nk tgok Barca kalah laa cmni..
sbb nk tgok dy delete entry nie..
bleh??

haruan tasek said...

aku akan pastikan mu akan juara

pink_butterfly said...

err...

komen sy adalah....no komen.


hahahah

LiNda said...

owh.. kita tak sehaluan .

so, taknak komen.. kang ada yang menanah telinga .

kwang..kwang..kwang ..

Perisik SR said...

Hahahaha nampaknya para fan MU dah mula gelabah.

Ok deal, kalo barca kalah entri ni akan didelete dan diganti dengan "Tahniah MU, aku memang sokong kamu sebenarnya".muahaha

Yankum3~ said...

ok...we wait & see eh...
^_^

Lifesaver said...

klo barca kalah delete en3? nasib baik x ckp kalo barca kalah delete blog..hehe

Agensi Perisikan Pusat said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Perisik SR said...

Takkan la nak sampai delete blog lak...ekeke

irbika said...

sorang lagi kaki bola... tak nak join.... lariiiii

Perisik SR said...

jgn bbg...menang ni

Yankum3~ said...

b'lagak eh...

asis said...

xabis2 ngan bola...adeih..

Monkey D Luffy said...

kalau MU menang....

Yankum3~ said...

hmmm...
nmpk nye....

t'pahat laaa entry ni tnpa perlu ke tong sampah eh??
huhu

Perisik SR said...

2-o. MU kalah! muahaha

Yankum3~ said...

happy sgt2 laa 2 eh??
huhuhu