7

Saya menaip 45 perkataan seminit. Kalahkan saya!

Agak berlagak sikit bunyi tajuk ni kan? Memang tu pun tujuan dia. Hoho...

Sebenarnya aku baru je cuba try test tahap kelajuan menaip aku. Keputusannya, aku dapat taip 45 perkataan dalam seminit. Aku postkan result yg aku dapat.
45 perkataan

Speedtest



Speedtest

Kamu mencapai 235 markah, jadi kamu berada di posisi 11470 dari 78290 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 285 aksara seminit
you mendapat 45 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

Sebenarnya taklah susah sangat pun. Cuma taip perkataan yg kita nampak kat depan mata tu je dengan cepat. Best! Try la. Tengok brapa laju korang taip dalam seminit. Sure dapat lebih laju sikit dari aku tu. Sbb aku tadi ada gagap sikit sbb lupa nak bernafas. Haha

7 comments:

Lifesaver said...

nasib baik x pengsan td..hehe

Anonymous said...

penah try tp lupa suda dpt type brapa pkataan dlm sminit... nti try lg la...



yann yg mls sign in

Perisik SR said...

Try jgn tak try..

Masy said...

guwa dpt 50 pth seminit. ceh.

Perisik SR said...

cik xdpt kalahkan sy! hehehe

nuyuljana said...

thx 4 the link. lps ni kompem keyboard opis jahanam cepat.

:))

Perisik SR said...

Bgs2..jahanamkan jgn tak jhnmkan spaya gaji cpt nek.hoho