15

Terima Kasih...Award untuk anda :)

29.03.2009

Salam....blog yg tidak seberapa ini ingin menyerahkan 1 award kepada followers terawal blog ini. Walaupun tidak secantik mana, tapi apa sgtlah anugerah Oscar tu jika dibandingkan dengan 'anugerah followers terawal' ni. Anugerah industri muzik? Jgn la nak bandingkan dgn award ni. Jauh sangat bezanya...Jadi tanpa membuang masa dan ruang lagi, diumumkan penerima2 anugerah yg paling berprestij ini adalah:

1. Yan cik rerama...ke cik rama-rama? Aku kompius la..







2. Cik AnnurKasih






3. Mr NagaPerang








4. Cik JuNnie







Anugerah Khas Juri: Kapten Monkey d Luffy








Ada syarat terakhir untuk mengesahkan bahawa anda benar2 layak menerima anugerah ini iaitu anda kenalah mempamerkan di blog anda. Ha ha ha...Ala...'copy n paste' je kod yg aku dah 'redi'kan tu. Lastly, tahniah n chukaiyo! =)

15 comments:

pink_butterfly said...

syah!

knapa kpten ble dpt award khas??


yn mau jgk yg khas2 ni....

~JuNnIE~ said...

terima kasih mr perisik sebab itu adalah award pertama yg saya dapat..=)

Perisik SR said...

Cik yan, kapten dpt anugerah khas sbb dia org tawau. Yan kn org kk, mana bley dpt anugerah khas? ba nda pa la..nnt org bg anugerah lain jg a.

anugerah kata nama khas kot..tggu ja la.

cik jun, sama2...nnt kalo cik bertuah, dpt lg tu award2 yg seterusnya. maklumla...award dari blog ni kan antara yg plg berprestij. huahuaha

joegrimjow said...

kire semua dpt la ni?
bgusnyee
hehe
pakai canon pe|?

Perisik SR said...

tak pakai canon dlm pict la bro..hiasan je lebey tu. hehee

pink_butterfly said...

apa kaitannya kpten org tawau ngn anugerah khas tu?syah bkn org twu...kan org kb...

aahh, alasan x ble d trima!


mau jgk!


syah, esok bru yn bwat post bout dis k...mlm ni x smpat! kena tdo awl, esok keja! hihii~

Annurkasih said...

wah,tq2.sila memberi award lg ah.muahahaha:p

Perisik SR said...

yan, org tawau kn jauh dari kb..so keberangkalian dpt anugerah khas tu tinggi la cket. Tp org kk pn bley dpt jg nanti..

ok, bsok pn bsok la..yg penting ada post psl tu. sbb kalo x, award akan ditarik blk. hahaha

Untuk cik Annurkasih pn sama jugak...apa sgtlah award tu sekiranya tanpa post mgenai tu..kerna, mgkin akan ditarik blk. huahuahua

Annurkasih said...

ciss ada ugut2 lg ni apahal ni.hahaha...adoi..aku bz ni d opis.sempat skodeng blog org ja.blog sendiri nda tetaip sbb bos aku slalu skodeng aku.hahaha..sabar la mr.perisik, bg la masa ckit ba...eeee...haha...

pink_butterfly said...

nda malu,

mmaksa suh bwat entri psl itu lg tu...

ktara la nda ikhlas mau bg award.

sila mbwat award blogger tcomel utk yn ah syah!

Perisik SR said...

cik annurkasih, jgn bbg...jgn takut dgn boss tu sbb dia pn kaki blog jg tu mgkin..cuba risik2 blog dia.heheheh

cik rerama plak, cam biasa la...entri tu bley tukar ma belanja..mksudnya, kalo xda entri, bole tukar dgn blnja encik perisik dgn apa2 shj...relod pn bole.haha

lea said...

nak award tue jugak..!!!

Perisik SR said...

cik lea, award ni jgk? award len xleh ke? hehe

lea said...

nak yg ni jugak!!..nak jugak!! sambil menghentak kaki..hee

Perisik SR said...

award ni jg? yela2..nnt org bg..hehe..dah2, jgn nangis..org dah tgok2 dh tue