3

Member aku - Dia dah ninggal...

Aku penah buat post pasal member aku - Leukemia, berapa lama lagi dokotr kata?

Pada 22-12-2009 yg lepas, waktu aku jalan2 kat pekan Kota Belud(sabah) aku tiba2 dapat call dari sorg housemate lama aku. Antara ayat yang aku ingat, "Syahir, Arif dah ninggal pagi tadi". Aku terkejut tapi tak berapa. Sebab 2 bulan sebelum tu aku ada bercakap dengan dia kat phone, dia kata dia tengah buat kimoterapi dan tgh nazak. Aku ingat dia gurau je pasal nazak tu.

Tapi biasalah, kalau dah sampai peringkat kimoterapi mmg dah jauh dah tu. Aku tau pun sbb aku penah tengok citer autumn in my heart dl. Hehe. Dlm citer tu eng shi(heroin) tu pun ninggal sebab leukemia.

Al-fatihah untuk housemate lama aku. Moga tenang di alam sana.

3 comments:

Lifesaver said...

al fatihah.

pink_butterfly said...

innalillahhiwainailahiraji'uun...

sedeynya...

22 12 2009? kami tgh bgmbira waktu tu coz on that day la baby farish (anak abg) lahir...

lumrah alam, ada yg gmbira, ada yg bduka...

al-fatihah~

Kapten Luffy said...

al fatihah member ko