2

Add me...

Setelah dengan susah pyhnya, akhirnya hati dan jari jemari ni berjaya jugak pujuk pakcik malas untuk berehat sebentar untuk memberi laluan kepada jari2 update blog ni dalam 2 minit setengah. Aku pun tak tau orang datang ke tak visit blog ni sbb aku sendiri dah malas nak visit. Hahaha.

Ye la...apa yg aku nak visitkan kalo aku sendiri tau yang aku takde wat update baru pun kan. Hehe.

Dalam entri penuh kerajinan ni, aku nak ajak cik2 dan encik2 sekalian untuk add aku kat friendster, myspace, facebook dan jugak YM. Aku letakkan emel and id aku kat bawah ni. Manalah tau kita terserempak nanti kan.

Friendster: syahir2104 at yahoo.com
Myspace: myspace.com/balaipolis <----amacam, gempak tak nama? Facebook: syahir2104 at yahoo.com
YM: Balanbalan04 <-----balan2 adalah hantu yg femes kat sabah. Amacam, ganas tak id aku? hua3 Ok2 pakcik malas dah nak masuk balik. Dia dah mai dah...dia dah mai...ok sampai sini je. Salam!

2 comments:

lea said...

dh trime kamu di fb
dan dh di'add' kamu di ym
hehe

Lifesaver said...

mmg pemalas..aku dah add dalam facebook